Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pudingot a tasakon lévő előírás szerint elkészítjük, de csak 400 ml tejjel, majd egy keverőtálba öntjük. Ezalatt a csokoládét lereszeljük.
A tejszínt a vaníliás cukorral felverjük. A hideg pudingot egy konyhai robot segítségével simára keverjük. A tejszínhabot és a csokoládét (utóbbiból 1 evőkanálnyit a tálaláshoz félre teszünk) óvatosan a pudinghoz keverjük.
Az elkészült krémet desszertes poharakba töltjük, és a félretett csokireszelékkel díszítjük. Tálalásig a hűtőszekrényben tartjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ízlés szerint a hideg pudingba keverhetünk 4 evőkanál borpárlatot, vagy brandyt, ezzel kicsit pikánsabbá téve az édességet.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hopeee
2011.12.26 08:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tasakon lévő, keverőtálba öntjük, csokoládét lereszeljük, vaníliás cukorral, hideg pudingot, konyhai robot, tálaláshoz félre, pudinghoz keverjük, elkészült krémet, félretett csokireszelékkel, hűtőszekrényben tartjuk, hideg pudingba, csokireszelékkel, hűtőszekrényben, fehércsokoládé, segítségével, evőkanálnyit, tejszínhabot, keverőtálba, étcsokoládé, elkészítjük, borpárlatot, lereszeljük, keverhetünk, pikánsabbá, tálaláshoz, csokoládét, desszertes, csokoládét, krémpuding, habtejszín, elkészült, pudinghoz, utóbbiból, Csokiálom, poharakba, felverjük, édességet, fehércsokoládé, hideg habtejszín,
|
|
|
|
|